Rólunk

Partnerek

Simon Ágota

Simon Ágota, ügyvezető

Ágota a Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett, majd megszerezte a mérlegképes könyvelő minősítést. Magyarul, angolul és németül beszél. Tapasztalatait különböző könyvelő cégenkén szerezte mint senior könyvelő és mint könyvelés vezető.

Széles tapasztalata van könyvelésben, áfában, nemzetközi áfában, társasági adóban, bérszámfejtésben, adóügyi illetőség és kettős adóztatást elkerülő egyezmények terén, valamint számviteli rendszerek bevezetésében.

LinkedIn
Horváth László

Horváth László, non-executive tanácsadó

László több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozások könyvelése és könyvvizsgálata terén.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara könyvvizsgálója, gyakorlatát nemzetközi könyvvizsgáló társaságnál szerezte Magyarországon és külföldön. Pénzügyi igazgatóként számos cégnél vett részt a felsővezetés munkájában.

Tapasztalatot szerzett könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás, nemzetközi tranzakciós adók, cég felmérések, és nemzetközi riportálási rendszerek bevezetése területén.

Jelenleg nem-ügyvezető pozíciót tölt be.

LinkedIn

Víziónk

Megbízható partnerként támaszkodhat ránk, mindig támogatjuk a döntéshozatalban.

Alapelvünk, hogy magas színvonalon nyújtsuk könyvelési és könyvvizsgálati szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. Saját szakterületünkön felhalmozott tudásunk átadásával hozzásegítjük ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó döntéseket hozzanak, amelyek céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbben használható formában és csatornán juttatjuk el.

Emellett fontos számunkra, hogy megbízható üzleti partnerként ügyfeleink mellett álljunk.

Ügyfeleinknek kivétel nélkül mindig tudásunk legjavát adjuk.

Munkánkat megbízhatóan, felelősségteljesen, és pontosan végezzük. Minden kérdést körültekintően megvizsgálunk, az esetleges kockázatokra ügyfeleink figyelmét felhívjuk. A könyvelést pontosan, precízen vezetjük, minden hozzá szükséges dokumentumot elkészítünk vagy összegyűjtünk.

Rugalmasak vagyunk, nincsenek megkötések. Mikor és hol találkozzunk, kivel és milyen csatornán kommunikáljunk, mikorra készüljünk el.

Megértjük az Ön problémáit. Meghallgatjuk Önt, Figyelünk Önre, és válaszolunk a kérdéseire. Mindig bizalommal fordulhat hozzánk.

Türelmesek vagyunk, és szívesen magyarázunk. Tudjuk, hogy Ön döntési helyzetben van, és szüksége van a támogatásunkra, így egy-egy témát akár hosszabban is megbeszélünk, alternatívákat javasolunk. Az üzleti döntésekből adódó könyvelési-adózási hatásokat érthetően elmagyarázzuk.

Kommunikációnk során azt fogja tapasztalni, hogy érti amit mondunk, mert mi az Ön nyelvén beszélünk.

Könyvvizsgálati szolgáltatásunkat magas színvonalon nyújtjuk, mert tudjuk, hogy könyvvizsgálói jelentésünk az Ön üzleti kapcsolatainak egyik pillére.