Rólunk

Kik vagyunk

Megbízható partnerként támaszkodhat ránk, mindig támogatjuk a döntéshozatalban.

Alapelvünk, hogy magas színvonalon nyújtsuk könyvelési és könyvvizsgálati szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. Saját szakterületünkön felhalmozott tudásunk átadásával hozzásegítjük ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó döntéseket hozzanak, amelyek céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbben használható formában és csatornán juttatjuk el.

Emellett fontos számunkra, hogy megbízható üzleti partnerként ügyfeleink mellett álljunk.

Ügyfeleinknek kivétel nélkül mindig tudásunk legjavát adjuk.

Munkánkat megbízhatóan, felelősségteljesen, és pontosan végezzük. Minden kérdést körültekintően megvizsgálunk, az esetleges kockázatokra ügyfeleink figyelmét felhívjuk. A könyvelést pontosan, precízen vezetjük, minden hozzá szükséges dokumentumot elkészítünk vagy összegyűjtünk.

Rugalmasak vagyunk, nincsenek megkötések. Mikor és hol találkozzunk, kivel és milyen csatornán kommunikáljunk, mikorra készüljünk el.

Megértjük az Ön problémáit. Meghallgatjuk Önt, Figyelünk Önre, és válaszolunk a kérdéseire. Mindig bizalommal fordulhat hozzánk.

Türelmesek vagyunk, és szívesen magyarázunk. Tudjuk, hogy Ön döntési helyzetben van, és szüksége van a támogatásunkra, így egy-egy témát akár hosszabban is megbeszélünk, alternatívákat javasolunk. Az üzleti döntésekből adódó könyvelési-adózási hatásokat érthetően elmagyarázzuk.

Kommunikációnk során azt fogja tapasztalni, hogy érti amit mondunk, mert mi az Ön nyelvén beszélünk.

Könyvvizsgálati szolgáltatásunkat magas színvonalon nyújtjuk, mert tudjuk, hogy könyvvizsgálói jelentésünk az Ön üzleti kapcsolatainak egyik pillére.

Partner

Horváth László

Horváth László
LinkedIn

A szakmai munkáért felelős partner több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozások könyvelése és könyvvizsgálata terén.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett Könyvvizsgálója, gyakorlatát nemzetközi könyvvizsgáló társaságnál szerezte Magyarországon és külföldön. Pénzügyi igazgatóként számos cégnél vett részt a felsővezetés munkájában.

Tapasztalatai:

  • vállalkozások teljes körű könyvelése
  • adó optimalizálás
  • cafeteria rendszerek
  • audit megbízások irányítása, audit team munkájának felülvizsgálata
  • IFRS szerinti beszámolók riportok összeállítása
  • ISA szerinti auditok
  • cég felmérések, folyamat felmérések, elemzések, kockázatok azonosítása
  • nemzetközi könyvvizsgálatokban való részvétel, nemzetközi könyvvizsgálat irányítása
  • nemzetközi riportálási rendszerek kidolgozása és bevezetése
  • tranzakciós tanácsadás